GARUDA INDONESIA Airbus A330-300 Flight Experience | Bali – Jakarta GA419

, , 37 Comments


Hello Guys, welcome back to My Channel I’m currently at I Gusti Ngurah Rai Airport in Bali and I’ll flying back home to Jakarta with Garuda Indonesia I’ll be on their Airbus A330-300 in old configuration If you want to watch the newest one, you can click link above Let see how’s my flight experience with Garuda Indonesia! Before heading to the gate, I’m going to smoking area at domestic departure area Here, we can see Parked Aircraft and also do Plane Spotting I’ll fly with Garuda Indonesia Airbus A330-300 with Registration PK-GPU this aircraft has 36 Business Class Seats and 215 Economy Class Seats I choose seat number 21K this is the first row economy class seat it has extra legroom compared to other seats There are safety card and inflight magazine on a seat pocket There are remote control for IFE, and USB port for charging on every Seat Also, there are a lot movies collection on this IFE Enough to keep us entertained on this 1 hour 30 minutes flight Two choices of Hot Meal available on this Flight and I choose Nasi Goreng with Chicken + Orange Juice This aircraft also equipped with WiFi Every passenger got 8 MB free Internet Access Ok guys, I just arrived at Jakarta Overall it was a nice flight There are two choices of hot meal on this flight And also there are Tea, Coffee and Juice available on this Route What do you think about Garuda Indonesia on this DPS-CGK Route? Thank you so much for watching Don’t forget to Like, Comment and Subscirbe See you on my next video! Bye

 

37 Responses

  1. Yogi Sodikin

    October 5, 2019 12:02 am

    BagusπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Semoga makin berjaya mas.
    Dan semoga mas sehat Wal Afiat untuk bikin video yg menarik lagi…😁😁😁😁😁😁😁😁

    Reply
  2. Muhammad Nabil Kinan Faris

    October 5, 2019 12:08 am

    Vlog rahmat keren semoga vlog ini dijadikan traveler terbaik πŸ‘πŸ‘
    Oh ya aplikasi buat edit video di hp apa namanya. Terima Kasih

    Reply
  3. Tertius Alden Budiman

    October 5, 2019 12:16 am

    Halo, mas! Naik Garuda Indonesia lagi yey, aku juga naik pesawat itu waktu ke Sydney, ada videonya di channel saya. Keren, mas dan makanannya emang keliatan enak enak sih! Good job, mas Rahmat, suatu saat kalo kita bisa collab😁

    Reply
  4. Fata Studio

    October 5, 2019 12:35 am

    Halo apa kabar,,
    Mau tanya lagi nih mas buat vlog nya pakek kamera apa sih ,,
    Aku juga pengen buat vlog seperti ini????

    Reply
  5. adi prayogi

    October 5, 2019 2:23 am

    Polusi jakarta ternyata separah itu ya. Serasa masuk di negeri awan tapi isinya polusi. 😒😒😒

    Reply
  6. Robinasmoro Pamungkas

    October 5, 2019 3:21 am

    Menurut saya service Meal garuda Sekarang menurun mas,,,, terus harga ticketing nya gk sebanding dengan servis garuda.

    Reply
  7. Dana Q

    October 5, 2019 4:15 am

    Nampaknya negara-negara Asia lbh suka menggunakan pesawat Airbus ketimbang Boeing yah… Mungkin apk lbh murah saat pembeliannya? Dr vlog ke vlog seingat sy kebykan Airbus melulu yg dinaikin…

    Reply
  8. Pili Arta

    October 5, 2019 4:32 am

    Oww rute Dps – Jkt (sebaliknya) baru dapet meals….
    Kalo lama terbang di bawah waktu itu hanya dapet snack ya…. 😒
    Ketika beli ticket (Dps – Jog) di Online (penyedia ticket online) keterangannya makan/meals…. Bukan Snack…. πŸ€”
    Diawal-awal berpikir yes…. Yes meals….
    Tapi setelah on board…. πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘

    Reply
  9. Aldy Ryuugamine

    October 5, 2019 6:55 am

    PK-GPU. Woow saya naik garuda yang registrasi itu dah ke 4 kali mas. Servicenya garuda sangat baik dan ramah masπŸ˜πŸ‘

    Reply
  10. tije12thjuly roestam

    October 5, 2019 8:20 am

    Saran… Mas Dhani kl bikin video mesti lebih konsisten t .. kadang videonya ada yg komunikatif sama crew.. kadang ada video yg hampir dr awal sampai selesai hny shooting jendela terus… munggkin sesekali bisa lakukan wawancara juga sama penumpang lain atau yg duduk disamping. Makasih. I comment because I care

    Reply
  11. Surya Suryadi

    October 5, 2019 8:47 am

    Tq mas Dhani for the details… btw.. kursinya on request atau given dari airlines… Good job mas Dhani.. always safe flight and trip…

    Reply
  12. Muhamad Refky Kamajaya

    October 5, 2019 2:19 pm

    Baru tau kalo pilihan makanan dan minuman jus/ kopi/ teh ini tergolong β€œlangka”. Hal baru kah? Terakhir terbang dengan Garuda awal tahun ini ke Bali, Medan, Makassar, masih dapet tawaran minuman tersebut.

    Reply

Leave a Reply